Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Sei med sandefjordsaus og poteter

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
624 planlagt
Sei med sandefjordsaus og poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
En norsk fiskeklassiker som er ferdig så snart potetene er kokt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Seilfilet Naturell
1 pose
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter
1 pose
Sandefjordsaus
600 g
Poteter
1 ss
Smør
2 dl
Vann
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter i 20 minutter. Har du dårlig tid, del potetene i 2 eller 4. Da går det fortere.

Trinn 2

Kok opp lettsaltet vann. Ha oppi grønnsaker og smør. Kok opp, legg fisken oppå grønnsakene. La dampe i 6-7 minutter. Hell av vannet.

Trinn 3

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.

Tips

Ekstra godt hvis du har 1 laurbærblad og et lite stykke sitronskall i vannet når du koker grønnsaker og fisk.