Sei med sandefjordsaus og poteter

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
1127 planlagt
Sei med sandefjordsaus og poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
En norsk fiskeklassiker som er ferdig så snart potetene er kokt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Seilfilet Naturell
1 pose
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter
1 pose
Sandefjordsaus
600 g
Poteter
1 ss
Smør
2 dl
Vann
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter i 20 minutter. Har du dårlig tid, del potetene i 2 eller 4. Da går det fortere.

Trinn 2

Kok opp lettsaltet vann. Ha oppi grønnsaker og smør. Kok opp, legg fisken oppå grønnsakene. La dampe i 6-7 minutter. Hell av vannet.

Trinn 3

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.

Tips

Ekstra godt hvis du har 1 laurbærblad og et lite stykke sitronskall i vannet når du koker grønnsaker og fisk.