Nudelsuppe med red curry og kokos

Tidsbruk 15 minutter
14 ingredienser
1330 planlagt
Nudelsuppe med red curry og kokos
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili og kokosmelk balanserer hverandre i denne nudelsuppen som er både mild og sterk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Nudler

1 pakke
Eggnudler

Svin

1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
10 g
Revet ingefær
1 pakke
Tynnskåret svinefilet
3 ss
Olje

Suppe

2 stk
Gulrøtter
1 stk
Purre
1 boks
Kokosmelk
1 terning
Grønnsaksbuljong
4 ts
Red curry paste
3 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann.

Trinn 2

Ha olje i en varm gryte eller wok og ha i finhakket hvitløk, chili, ingefær og tynnskåret svinefilet. Stek på høy varme i 2-3 minutter. Løft ut kjøttet og la det hvile.

Trinn 3

Kutt gulrøtter i skiver og purren i ringer. Ha det i gryten sammen med kokosmelk, curry paste, vann og buljongterning. Kok opp og la koke i ca. 5 minutter.

Trinn 4

Ha i kjøttet tilbake i gryten de siste minuttene. Smak evt. til med litt salt og pepper. Fordel nudlene i boller og øs suppen med kjøttet over.

Det lille ekstra

Server med hakkede peanøtter og koriander!