Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Nudelsuppe med red curry og kokos

Tidsbruk 15 minutter
14 ingredienser
1002 planlagt
Nudelsuppe med red curry og kokos
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili og kokosmelk balanserer hverandre i denne nudelsuppen som er både mild og sterk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Nudler

1 pakke
Eggnudler

Svin

1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
10 g
Revet ingefær
1 pakke
Tynnskåret svinefilet
3 ss
Olje

Suppe

2 stk
Gulrøtter
1 stk
Purre
1 boks
Kokosmelk
1 terning
Grønnsaksbuljong
4 ts
Red curry paste
3 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann.

Trinn 2

Ha olje i en varm gryte eller wok og ha i finhakket hvitløk, chili, ingefær og tynnskåret svinefilet. Stek på høy varme i 2-3 minutter. Løft ut kjøttet og la det hvile.

Trinn 3

Kutt gulrøtter i skiver og purren i ringer. Ha det i gryten sammen med kokosmelk, curry paste, vann og buljongterning. Kok opp og la koke i ca. 5 minutter.

Trinn 4

Ha i kjøttet tilbake i gryten de siste minuttene. Smak evt. til med litt salt og pepper. Fordel nudlene i boller og øs suppen med kjøttet over.

Det lille ekstra

Server med hakkede peanøtter og koriander!