Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Tomatgalette med pesto og chevre

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
50 planlagt
Tomatgalette med pesto og chevre
Klikk og dra
til kalenderen
Galette kommer fra Bretagne i Frankrike , og er navnet på en type grovere pannekaker som gjerne toppes med kjøtt, grønnsaker og ost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Ferdig pizzabunn eller paibunn
100 g
Kremost
3 ss
Pesto
400 g
Tomat
150 g
Chevre eller fetaost
0,2 pose
Pinjekjerner
0,2 potte
Hakket timian

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 °C, varmluft. Rull ut pai- eller pizzadeigen på et bakepapirkledd stekebrett.

Trinn 2

Smør kremost og pesto utover bunnen i et jevnt lag. La et par cm langs kanten være fritt for fyll.

Trinn 3

Kutt tomatene i skiver og legg dem over. Smuldre chevre eller fetaost og fordel over tomatskivene.

Trinn 4

Topp med pinjekjerner og hakket timian. Brett kanten av deigen over fyllet. Stek i ca. 20 minutt er - til bunnen og osten har fått farge.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender