Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Tagliatelle med kyllingsaus

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
1613 planlagt
Tagliatelle med kyllingsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
En mild kyllingpasta for store og små!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Tagliatelle
400 g
Salatkjøtt av kyllinglår
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 ss
Rosmarin, fersk
160 g
Grønne frosne erter
2 dl
Fløte
1 ss
Sitronsaft
2 stk
Eggeplommer
30 g
Parmesan
2 ss
Olivenolje
2 ts
Pepper
0,5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek kyllingen i olje i 1 minutt. Tilsett hakket løk og hvitløk sammen med rosmarin i olivenolje til løken blir blank, 1-2 minutter. Tilsett erter og 1 ½ dl fløte og kok opp. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 2

Kok pastaen i lettsaltet vann (1ts salt pr. liter vann) i 3 minutter for fersk tagliatelle – 8-10 minutter for tørket.

Trinn 3

Behold en 1/2 dl av kokevannet og bland med pastaen. Ha kyllingsausen over pastaen og bland godt. Rør eggeplommene sammen med den resterende fløten, hell i pastagryten, og rør godt om.

Trinn 4

Nå stivner sausen litt på grunn av eggeplommene og retten er ferdig til å nytes med revet fersk parmesan.

Tips!

En blandet salat passer godt til.