Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Svenske kjøttboller i fløtesaus

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
581 planlagt
Svenske kjøttboller i fløtesaus
Klikk og dra
til kalenderen
92 00
4 personer
Ingen andre svenske middagsretter har blitt omfavnet av det norske folk på samme måte som denne.

Vår anbefaling

Svenske kjøttboller

Svenske kjøttboller

REMA 1000
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter

Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter

REMA 1000
Fløtesaus

Fløtesaus

REMA 1000
Poteter, løsvekt

Poteter, løsvekt

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Svenske kjøttboller
49,00 kr/pakke, 98,00 kr/kg
49 00
1 pose
Fersk grønnsaksmikx
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Fløtesaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
600 g
Potet
14,90 kr/kg
8 94
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
92 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Stek kjøttboller på middels høy varme i en panne.

Trinn 4

Hell sausen over kjøttbollene, kok opp og vend inn grønnsakene. Server med poteter!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender