Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Stekt ris med kjøttpølse, spicy spinat og karrigulrøtter

Tidsbruk 25 minutter
12 ingredienser
142 planlagt
Stekt ris med kjøttpølse, spicy spinat og karrigulrøtter
Klikk og dra
til kalenderen
En smakfull og svært enkel hverdagsmiddag. Prøv deg fram med ulike krydderblandinger.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Stekt ris

3 dl
Middagsris
200 g
Frisk spinat
10 g
Finhakket ingefær
1 stk
Rød chili
20 g
Rosiner
1 ss
Soyasaus

Kjøttpølse

450 g
Mager kjøttpølse

Karrigulrøtter

4 stk
Gulrøtter
2 ts
Karripulver
1 ss
Smør
1 ts
Sukker
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Imens, skrell gulrøtter, skjær i 2 på langs, og deretter i mindre biter. Skjær kjøttpølsene i biter. Varm smør i en panne. Stek gulrøtter og pølse på høy varme i 5-7 minutter. Krydre med karripulver, sukker og salt. Det er fint om gulrøttene blir litt brent i kantene.

Trinn 2

Løft ut pølser og gulrøtter. Ha spinat, finhakket ingefær og chili, rosiner og soyasaus i pannen. Tilsett den kokte risen og stek på høy varme til spinaten begynner å kollapse. Det tar om lag 4-5 minutter. Server!

Serveringsforslag

Server rettene med yoghurt naturell, gjerne tilsatt revet agurk eller friske urter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender