Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Stekt ris med kjøttpølse, spicy spinat og karrigulrøtter

Tidsbruk 25 minutter
12 ingredienser
164 planlagt
Stekt ris med kjøttpølse, spicy spinat og karrigulrøtter
Legg oppskrift
i handlelapp
En smakfull og svært enkel hverdagsmiddag. Prøv deg fram med ulike krydderblandinger.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Stekt ris

3 dl
Middagsris
200 g
Frisk spinat
10 g
Finhakket ingefær
1 stk
Rød chili
20 g
Rosiner
1 ss
Soyasaus

Kjøttpølse

450 g
Mager kjøttpølse

Karrigulrøtter

4 stk
Gulrøtter
2 ts
Karripulver
1 ss
Smør
1 ts
Sukker
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Imens, skrell gulrøtter, skjær i 2 på langs, og deretter i mindre biter. Skjær kjøttpølsene i biter. Varm smør i en panne. Stek gulrøtter og pølse på høy varme i 5-7 minutter. Krydre med karripulver, sukker og salt. Det er fint om gulrøttene blir litt brent i kantene.

Trinn 2

Løft ut pølser og gulrøtter. Ha spinat, finhakket ingefær og chili, rosiner og soyasaus i pannen. Tilsett den kokte risen og stek på høy varme til spinaten begynner å kollapse. Det tar om lag 4-5 minutter. Server!

Serveringsforslag

Server rettene med yoghurt naturell, gjerne tilsatt revet agurk eller friske urter.