Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Patty Melt Hamburger

11 ingredienser
51 planlagt
Patty Melt Hamburger
Klikk og dra
til kalenderen
Krysning mellom en sandwich og en burger! Med hvit toast, karamellisert løk, Sweet & Spicy Mustard Sauce og sveitserost i skiver. Nam!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
King Size burger
8 skive
Toastbrød
8 skive
Sveitserost

Karamellisert løk

1 stk
Stor løk
1 ss
Solsikkeolje
1 ss
Usaltet smør
2 klype
Salt

Sweet & Spicy Mustard sauce

1 ss
Finhakket jalapeño-chili
2 ss
Brunt sukker
2 dl
Sennep
2 ss
Honning

Slik gjør du

Trinn 1

Sweet & Spicy Mustard sauce: Bland sammen alle ingredienser. La stå og trekke i romtemperatur i 30 minutter hvis du har tid. Smak til med ev. litt mer honning og/eller chili.

Trinn 2

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 3

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 4

Karamellisert løk: Rens og hakk løken. Varm olje og smør i en stekepanne på middels lav varme. Ha i løk, tilsett salt og stek til løken er gyllenbrun. Det er viktig å holde en lav temperatur for å unngå at løken brenner. Det tar litt tid, men det er verdt det.

Trinn 5

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 6

Montér burger med valgt tilbehør.

Hva med å prøve denne sennepsvarianten?

BBQ sauce Spicy mustard

BBQ sauce Spicy mustard

REMA 1000

Siderett

Husk også å planlegg "Smashed Potatoes". Se under!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Tilbehør
Dra ned i kalender