Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Patty Melt Hamburger

11 ingredienser
77 planlagt
Patty Melt Hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Krysning mellom en sandwich og en burger! Med hvit toast, karamellisert løk, Sweet & Spicy Mustard Sauce og sveitserost i skiver. Nam!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
King Size burger
8 skive
Toastbrød
8 skive
Sveitserost

Karamellisert løk

1 stk
Stor løk
1 ss
Solsikkeolje
1 ss
Usaltet smør
2 klype
Salt

Sweet & Spicy Mustard sauce

1 ss
Finhakket jalapeño-chili
2 ss
Brunt sukker
2 dl
Sennep
2 ss
Honning

Slik gjør du

Trinn 1

Sweet & Spicy Mustard sauce: Bland sammen alle ingredienser. La stå og trekke i romtemperatur i 30 minutter hvis du har tid. Smak til med ev. litt mer honning og/eller chili.

Trinn 2

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 3

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 4

Karamellisert løk: Rens og hakk løken. Varm olje og smør i en stekepanne på middels lav varme. Ha i løk, tilsett salt og stek til løken er gyllenbrun. Det er viktig å holde en lav temperatur for å unngå at løken brenner. Det tar litt tid, men det er verdt det.

Trinn 5

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 6

Montér burger med valgt tilbehør.

Hva med å prøve denne sennepsvarianten?

BBQ sauce Spicy mustard

BBQ sauce Spicy mustard

REMA 1000

Siderett

Husk også å planlegg "Smashed Potatoes". Se under!