Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Kyllingnuggets med BBQ-saus

Tidsbruk 40 minutter
15 ingredienser
62 planlagt
Kyllingnuggets med BBQ-saus
Klikk og dra
til kalenderen
Lag dine egne, ekstra smaksrike nuggets! Sprø utenpå og saftige inni.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Chili
1 dl
Peanøtter
1 ss
Estragon, tørket
3 stk
Egg
2 dl
Hvetemel
70 g
Cornflakes
1 stk
BBQ-saus som dip
1 ss
Solsikkeolje
1 ts
Salt
1 ts
Kvernet sort pepper
0,5 dl
Vann
1 l
Solsikkeolje, til fritering

Slik gjør du

Trinn 1

Fres finhakket løk, hvitløk og chili i solsikkeolje i 3 minutter. Avkjøl og bland med kyllingkjøttdeig, hakkede peanøtter, salt, pepper, estragon, egg og vann. Bland godt sammen til en smakfull farse.

Trinn 2

Fres finhakket løk, hvitløk og chili i solsikkeolje i 3 minutter. Avkjøl og bland med kyllingkjøttdeig, hakkede peanøtter, salt, pepper, estragon, egg og vann. Bland godt sammen til en smakfull farse.

Trinn 3

Rull kyllingnuggetsene i hvetemel. Visp sammen egg og vend de melete nuggetsene i egget før de rulles i grovknust cornflakes. Pakk cornflakes godt inn rundt kyllingfarsen.

Trinn 4

Kyllingnuggetsene friteres i varm solskikkeolje på ca. 170 °C i 4 minutter til de er gylne og gjennomstekte. Ha gjerne på litt salt før servering.

Trinn 5

Serveres med blandet salat og barbequesaus som du får kjøpt ferdig.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender