Italian hamburger

13 ingredienser
699 planlagt
Italian hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne burgeren inspirert av støvellandets klassiske ingredienser – ruccula, basilikum, mozarella og tomat. Servert i ciabatta med urtemajones.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ciabatta
1 pakke
Rucculasalat
0,5 potte
Frisk basilikum
2 pakke
Thick & Juicy Big Beef burger
3 stk
Tomat i skiver
2 pose
Mozarella

Urtemajones

1 ss
Frisk persille
3 dl
Majones
1 ss
Frisk timian
0,5 ss
Frisk rosmarin
0,5 ss
Frisk estragon
0,5 stk
Sitron, saften
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Urtemajones: Finhakk urtene og bland det med majones. Smak til med presset sitron og evt. litt salt.

Trinn 4

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 5

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Grillet løk og paprika". Se under!

Prøv også