Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Italian hamburger

13 ingredienser
268 planlagt
Italian hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne burgeren inspirert av støvellandets klassiske ingredienser – ruccula, basilikum, mozarella og tomat. Servert i ciabatta med urtemajones.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ciabatta
1 pakke
Rucculasalat
0,5 potte
Frisk basilikum
2 pakke
Thick & Juicy Big Beef burger
3 stk
Tomat i skiver
2 pose
Mozarella

Urtemajones

1 ss
Frisk persille
3 dl
Majones
1 ss
Frisk timian
0,5 ss
Frisk rosmarin
0,5 ss
Frisk estragon
0,5 stk
Sitron, saften
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Urtemajones: Finhakk urtene og bland det med majones. Smak til med presset sitron og evt. litt salt.

Trinn 4

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 5

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Grillet løk og paprika". Se under!

Prøv også