Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Indisk kylllinggryte med eple

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
24 planlagt
Indisk kylllinggryte med eple
Klikk og dra
til kalenderen
Med ferdiggrillet lårfilet Tandoori lager du denne kyllinggryten på 25 minutter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

650 g
Grillet lårfilet Tandoor
2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
2 stk
Eple, grønt
3 dl
Eplejuice eller eplemost
1 terning
Kyllingbuljong
1 boks
Hakkede tomater
0,5 dl
Solsikkeolje
2 ss
Karripulver
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Fres finhakket løk, hvitløk, ingefær og hakket eple i solsikkeolje i en gryte. La det frese i tre minutter. Tilsett karripulver og rør godt om.

Trinn 2

Ha i eplemost/juice, hakkede tomater og kyllingbuljongterning. Kok opp og tilsett oppdelt grillet lårfilet Tandoori. Gryten kokes i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Tips!

Server med ris og frisk koriander.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender