Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Indisk kylllinggryte med eple

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
445 planlagt
Indisk kylllinggryte med eple
Legg oppskrift
i handlelapp
Med ferdiggrillet lårfilet Tandoori lager du denne kyllinggryten på 25 minutter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

650 g
Grillet lårfilet Tandoor
2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
2 stk
Eple, grønt
3 dl
Eplejuice eller eplemost
1 terning
Kyllingbuljong
1 boks
Hakkede tomater
0,5 dl
Solsikkeolje
2 ss
Karripulver
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Fres finhakket løk, hvitløk, ingefær og hakket eple i solsikkeolje i en gryte. La det frese i tre minutter. Tilsett karripulver og rør godt om.

Trinn 2

Ha i eplemost/juice, hakkede tomater og kyllingbuljongterning. Kok opp og tilsett oppdelt grillet lårfilet Tandoori. Gryten kokes i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Tips!

Server med ris og frisk koriander.