Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillede pølser med potetsalat og agurksalat

Tidsbruk 30 minutter
6 ingredienser
127 planlagt
Grillede pølser med potetsalat og agurksalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Syrlig, sødmefull – og hot! Slik er agurksalaten som sammen med potetsalat gjør pølser til et fullverdig middagsmåltid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Chilidog Habanero

3 pakke
Chilidog

Potetsalat

1 boks
Grillpotetsalat

Agurksalsa

15 skive
Sylteagurk
1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Rød chili
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Lag agurksalsa. Grovhakk sylteagurk og rødløk og smak til med finhakket chili og litt salt.

Trinn 2

Grill pølsene. Start på indirekte varme. Gi pølsene nok tid til å bli gjennomvarme. Det vil ta et par minutter med tynne pølser, noen minutter til med tykkere pølser. Flytt pølsene etter hvert over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.

Trinn 3

Server pølser med agurksalsa og potetsalat.