Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grønnsakspanne med ost

Tidsbruk 30 minutter
16 ingredienser
380 planlagt
Grønnsakspanne med ost
Klikk og dra
til kalenderen
En sunn og god grønnsaksmiddag som får ekstra god smak av hvitløk og chili. Et godt vegetaralternativ.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
300 g
Champignon
1 stk
Purre
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
100 g
Tomater
4 stk
Egg
100 g
Sammalt hvete, finmalt
2 dl
Lettmelk
200 g
Apetina Mild
1 pakke
Rucculasalat
0,5 dl
Olivenolje
1 ts
Salt
0,5 ts
Kvernet pepper
0,5 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Sett stekeovnen på 200°C varmluft.

Trinn 2

Rens og skrell alle grønnsakene unntatt tomatene og kutt dem i små biter. Ha dem i en stekepanne med ½ cm vann. Kok opp under lokk og kok i 1 minutt. Hell av det som er igjen av vann.

Trinn 3

Tilsett hakket hvitløk, chili og olivenolje. Stek i 3 minutter.

Trinn 4

Bland egg med mel og melk og visp godt sammen.

Trinn 5

Tilsett terninger av ost og smak til røren med salt og pepper. Hell røren over grønnsakene som er tilsatt tomater og la stekepannen stå i ovnen i ca 10 minutter til eggeblandingen har stivnet og osten begynner å smelte.

Trinn 6

Ved servering av grønnsakspannen legges ruccula på toppen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender