Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Vegetarwok

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
150 planlagt
Vegetarwok
Klikk og dra
til kalenderen
Ta en kjøttfri dag, og lag denne wokretten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

250 g
Basmati- og villris

Wok

2 stk
Sjalottløk
3 fedd
Hvitløk
1 pose
Thai Wok m/chilisaus, Bama
30 g
Finhakket ingefær
1 stk
Rød chili
1 neve
Koriander
1 klype
Salt
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm opp en wok eller stekepanne og ha i olje. Fres finhakket sjalottløk og hvitløk i ca. ett minutt før du tilsetter wokblandingen, finhakket ingefær, chili i tynne ringer og salt. Wok videre i et par minutter. Tilsett chilisausen fra posen og bland godt.

Trinn 3

Server vegetarwoken med villris og frisk koriander.

Serveringsforslag

Server gjerne med soyasaus. Lett ristede sesamfrø smaker også godt til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender