Thaiwok med kylling

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
300 planlagt
Thaiwok med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag deg en wok – med inspirasjon fra Bangkok.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Wok

1 pose
Thai Wok m/chilisaus
1 stk
Gulrot
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olje

Smak til med

1 stk
Lime

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

La stekepannen/woken bli rykende varm, tilsett olje og stek kjøttet. Ikke wok for mye om gangen, wok gjerne kjøttet i to omganger. Krydre med salt og pepper. Sett til side.

Trinn 3

Wok så finhakket hvitløk, skivet gulrot og Thai-woken i olje i ca. 2 minutter. Tilsett chilisausen fra pakken, bland godt og vend inn kyllingkjøttet. La alt bli gjennomvarmt, og smak til med lime.

Trinn 4

Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med ristede sesamfrø og frisk koriander.