Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Thaiwok med kylling

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
222 planlagt
Thaiwok med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag deg en wok – med inspirasjon fra Bangkok.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Wok

1 pose
Thai Wok m/chilisaus
1 stk
Gulrot
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olje

Smak til med

1 stk
Lime

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

La stekepannen/woken bli rykende varm, tilsett olje og stek kjøttet. Ikke wok for mye om gangen, wok gjerne kjøttet i to omganger. Krydre med salt og pepper. Sett til side.

Trinn 3

Wok så finhakket hvitløk, skivet gulrot og Thai-woken i olje i ca. 2 minutter. Tilsett chilisausen fra pakken, bland godt og vend inn kyllingkjøttet. La alt bli gjennomvarmt, og smak til med lime.

Trinn 4

Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med ristede sesamfrø og frisk koriander.