Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Påskekylling med chili og kokosmelk

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
3435 planlagt
Påskekylling med chili og kokosmelk
Klikk og dra
til kalenderen
Påskemiddag med asiatiske aner! Denne karriretten passer perfekt om du ønsker å servere en spicy og smaksrik kyllinggryte – styrken justerer du etter gjestenes ønske.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

300 g
Wok kyllingfilet strimlet, 300 g, Solvinge
1 ss
Karripulver, 65g, Black Boy
1 ts
Paprika malt, Toro

Chili og kokosmelk

1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
50 g
Champignon
1 stk
Rød paprika
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
1 ss
Maizena
1 stk
Lime
1 ss
Soyasaus
3 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Ris

2 dl
Middagsris, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kyllingstrimlene med karri, malt paprika, salt og pepper. Finhakk hvitløk og chili. Kutt champignon i skiver og paprika i terninger. Stek i solsikkeolje i en stor panne.

Trinn 3

Ha i kyllingen og stek til det er gyllent. Tilsett kokosmelk og maizena rørt ut i kaldt vann. Kok til det tykner og tilsett presset lime. Smak til med salt, pepper og soyasaus. Server kyllinggryten med kokt ris.

Serveringsforslag

Ha litt finhakket frisk koriander på toppen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender