Kyllingrullader med wokkede grønnsaker

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
58 planlagt
Kyllingrullader med wokkede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
En ny kyllingfavoritt? Lårkjøttet gir en ekstra god kyllingsmak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Marinade

2 fedd
Hvitløk
30 g
Finhakket ingefær
0,5 dl
Buljong

Kylling

500 g
Kylling lårfilet
1 ss
Olje

Grønnsaker

2 stk
Gulrøtter
1 stk
Rød paprika
2 stang
Stangselleri
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olje
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Bland sammen ingrediensene til marinaden. Bank ut kyllinglårfi letene til ganske tynt mellom to plastfolieark og mariner i minimum 15 minutter, gjerne et par timer.

Trinn 3

Skrell og kutt grønnsakene i tynne strimler. Varm opp woken. Tilsett olje og finhakket hvitløk. Fres godt i ca. 20 sekunder. Ha i de strimlede grønnsakene og rørestek i ca. ett minutt. Løft grønnsakene ut av wok’en. Tilsett salt.

Trinn 4

Ta kyllinglårfiletene ut av marinaden. Fordel grønnsaksblandingen på filetene, rull sammen og lukk med en tannstikker. Stek rulladene i olje i en stekepanne på alle sider til kyllingen har fått fin farge. Snu rulladene forsiktig så ikke grønnsakene faller ut. Hell over resten av marinaden, sett på lokk og etterstek i 2-3 minutter.

Trinn 5

Fjern tannstikkerne og server kyllingrulladene med ris.

Serveringsforslag

Prøv med litt soyasaus i marianden for å forsterke smaken.