Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingrullader med wokkede grønnsaker

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
35 planlagt
Kyllingrullader med wokkede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
En ny kyllingfavoritt? Lårkjøttet gir en ekstra god kyllingsmak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Marinade

2 fedd
Hvitløk
30 g
Finhakket ingefær
0,5 dl
Buljong

Kylling

500 g
Kylling lårfilet
1 ss
Olje

Grønnsaker

2 stk
Gulrøtter
1 stk
Rød paprika
2 stang
Stangselleri
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olje
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Bland sammen ingrediensene til marinaden. Bank ut kyllinglårfi letene til ganske tynt mellom to plastfolieark og mariner i minimum 15 minutter, gjerne et par timer.

Trinn 3

Skrell og kutt grønnsakene i tynne strimler. Varm opp woken. Tilsett olje og finhakket hvitløk. Fres godt i ca. 20 sekunder. Ha i de strimlede grønnsakene og rørestek i ca. ett minutt. Løft grønnsakene ut av wok’en. Tilsett salt.

Trinn 4

Ta kyllinglårfiletene ut av marinaden. Fordel grønnsaksblandingen på filetene, rull sammen og lukk med en tannstikker. Stek rulladene i olje i en stekepanne på alle sider til kyllingen har fått fin farge. Snu rulladene forsiktig så ikke grønnsakene faller ut. Hell over resten av marinaden, sett på lokk og etterstek i 2-3 minutter.

Trinn 5

Fjern tannstikkerne og server kyllingrulladene med ris.

Serveringsforslag

Prøv med litt soyasaus i marianden for å forsterke smaken.