Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingpanne med grønnsaker

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
183 planlagt
Kyllingpanne med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Et vispet egg gjør underverker med denne enkle kyllingwoken. Prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Eggnudler

250 g
Eggnudler

Grønnsaker

1 stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
300 g
Aspargesbønner, frossen
1 stk
Egg
1 stk
Tomat
1 ss
Olje

Smak til med

1 stk
Lime

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre kyllingen med salt og pepper og stek den raskt i olje i varm panne eller wok. Sett til side. Kok nudlene som anvist på pakken.

Trinn 2

Skjær løk og gulrot i strimler og finhakk chili og hvitløk. Ha olje i en rykende varm stekepanne eller wok og wok først de frosne aspargesbønnene i ca. ett minutt. Hell av evt. væske før du har i løk, gulrot, chili og hvitløk. Rørestek grønnsakene et par minutter på sterk varme.

Trinn 3

Visp sammen egget og vend det inn i grønnsakene. Når egget har satt seg, blandes de ferdigkokte nudlene, stekt kylling og hakket tomat inn.

Trinn 4

Smak til med litt presset lime og server retten med limebåter.

Serveringsforslag

Server gjerne med soyasaus og frisk koriander.