Fisketaco panert i cornflakes

4.2 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
20 ingredienser
147 planlagt
 Fisketaco panert i cornflakes
Legg oppskrift
i handlelapp
Taco og fisk er en deilig kombinasjon. Denne oppskriften gir deg en litt sunnere variant av fredagstaco, med en sprø cornflakes-panering og jalapeño-remulade.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Torskefilet eller seifilet
2 stk
Egg
6 neve
Cornflakes
4 stk
Tortillalefser
1 stk
Avokado
0.5 stk
Rødkål
0.5 stk
Agurk
1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
100 g
Hvetemel
1 dl
Nøytral olje

Jalapeño-remulade

0.5 stk
Rødløk
4 ss
Syltet jalapeño
1 dl
Majones
2 dl
Seterrømme
1 neve
Fersk koriander
0.5 ts
Chiliflak
0.5 stk
Lime, saft
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Jalapeño-remulade: Finhakk rødløk og syltet jalapeño. Bland alle ingrediensene i en skål og sett kaldt til servering.

Trinn 2

Kutt rødkål i strimler. Skjær agurk og avokado i skiver.

Trinn 3

Del torskefiletene i to. Krydre med salt og pepper på begge sider.

Trinn 4

Pisk sammen egg. Knus cornflakes til grovt pulver. Vend fisken først i mel, deretter i egg, og til slutt i den knuste cornflakesen. Legg fisken på bakepapir.

Trinn 5

Varm en stekepanne med en raus mengde nøytral olje. Stek fisken gylden og sprø på begge sider (cirka 2 minutter per side). Løft fisken forsiktig ut og la renne av seg på kjøkkenpapir. Salt fisken.

Trinn 6

Fyll tortillalefsene med sprø torskefilet, rødkål, avokado, agurk og jalapeño-remulade. Skvis over lime og server.

Denne oppskriften er laget av

Reneé Fagerhøi