Rema.no » Oppskrifter med egg
oppskrifter med egg fra rema 1000

Oppskrifter med egg

Egg er en sunn og mettende ingrediens som kan tilberedes på uendelige måter, om du steker, koker, posjerer, rører, baker eller pynter til påske.

Bløtkokte egg og brødskive med kremos og agurk

Slik koker du egg

Bløtkokt egg: Kok i 4–6 minutter.

Smilende egg: Kok i 7–8 minutter.

Hardkokte egg: Kok i 8–10 minutter.

Avkjøl i kaldt vann i 5 minutter for å stoppe kokeprosessen.

Lær hvordan å koke egg

Holdbarhet på egg

Egg har mye lenger holdbarhet enn hva datostemplingen på pakken sier. Hvis du oppbevarer egg riktig, kan de holde seg i 4-6 måneder.

For lengst holdbarhet bør du ha egg i kjøleskapet ved 4 grader.

Les flere fakta om egg
Posjert egg på avokadotoast

Hvordan posjere egg

Posjerte egg er enklere å lage enn du tror. Det krever bare litt øvelse. Passer utmerket på godt brød, i salater og mye mer.

Slik posjerer du egg
Eggedosis med appelsin

Hvordan lage eggedosis

Eggedosis er en enkel dessert som kan varieres i det uendelige. Denne oppskriften er med appelsin!

Se hvordan lage eggedosis
Påskeegg som er farget selv

Slik farger du egg til påske

Lær hvordan du farger påskeegg med naturlige ingredienser fra eget kjøkken.

Slik farger du påskeegg