Yoghurtpudding med melon og mandler
Ved å blande gelatin med yoghurt kan du lage en frisk yoghurtpudding. Tilsett det du liker av frukt, bær og nøtter, så har du en enkel og god dessert.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Legg gelatinplater i kaldt vann til de er myke. Vri opp platene og løs dem opp i kokende vann. Vær nøye på at det ikke er klumper. Bland i yoghurten. Hell over i fire skåler eller glass. Dekk til og sett kjølig i minimum 3 timer til puddingen stivner. Blandingen kan fint stå over natten.
-
Trinn 2
Kok mandlene i vann til skallet løsner. Hell av vannet og gni av skallet. Legg mandlene på et bakebrett og sett i ovnen på 200 grader i ca. fem minutter til de er gylne. Grovhakk mandlene.
-
Trinn 3
Skjær melon i terninger eller form kuler av dem. Topp puddingen med melon, bringebær og mandler, og ringle litt honning over. Pynt med litt sitronmelisse.
TIPS
Du kan bruke hva du vil til topping av frukt, bær eller nøtter. Puddingen smaker også godt med annen yoghurt dersom du vil det.