Urtestekte scampi i salatblad

Hva med en skikkelig spennende vri på fredagstacoen? Denne deilige retten er en morsom måte å spise middag på for store og små.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk persille og hvitløk. Rull scampi i blandingen, og krydre med salt og pepper. Varm opp en panne på middels høy varme med litt nøytral olje. Stek scampiene i noen minutter på hver side. Finriv skall av en halv sitron og ha over scampiene til slutt.
-
Trinn 2
Lag dressing: Finhakk hvitløk og bland sammen med sriracha, soya og yoghurt / rømme. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Hakk peanøtter. Vask og tørk salatbladene. Legg et par teskjeer dressing på hvert salatblad og topp med 2–3 scampi og hakkede peanøtter. Skvis evt. litt sitronsaft over ved servering.
Prøv også