Tiramisù med Philadelphiaost
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Mise en place. Sett ovnen på 170°C.
-
Trinn 2
Pisk egg og sukker i 5-7 minutter til luftig eggedosis. Sikt i hvetemel og vaniljesukker og vend det forsiktig inn i eggedosisen.
-
Trinn 3
Ha røren i en smurt form og stek i 20 minutter. Ta kaken ut og avkjøl den helt. Del bunnen i to på langs og legg den ene bunnen i formen. Dynk den med kaffe og likør.
-
Trinn 4
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Pisk eggeplommer og sukker til sukkeret er oppløst. Smelt gelatinen i ca 2 ss varmt vann.
-
Trinn 5
Pisk inn ost og tilsett gelatinen. Vend til slutt inn vispet krem. Hell halvparten av kremen på toppen av kakebunnen. Legg på en ny bunn, dynk med kaffe og topp med resten av kremen.
-
Trinn 6
Sett kaken kaldt i et døgn. Sikt over kakao rett før servering. Hvis du ønsker å lage kaken i porsjonsglass kan du stanse ut kakebunnen i passende sirkler.