Taco med rester av julemat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag syltet rødkål: Snitt rødkål. Kok opp vann, sukker, eddik og salt. Når sukkeret er løst opp trekkes gryten av platen. Vend rødkålen i syltelaken. La ligge i 5 minutter og sil av vannet.
-
Trinn 2
Velg om du vil bruke kalkun, pinnekjøtt eller ribbe, og tilbered som beskrevet under. Kalkun: Skjær kalkun i strimler og stek i pannen i litt nøytral olje. Pinnekjøtt: Strimle pinnekjøttet og stek det ganske sprøtt i pannen med litt nøytral olje. Ribbe: Skjær ribben i tynne skiver, og pensle med sweet chili sauce. Stek skivene gylne i pannen.
-
Trinn 3
Finhakk paprika og bland med mais og eddik. Smak til med salt.
-
Trinn 4
Bland sweet chili sauce og rømme.
-
Trinn 5
Stikk ut sirkler med en rund form om du bruker lefser. Varm lomper eller lefser i en tørr panne. Legg syltet rødkål på lompene og så litt chilirømme. Topp med restekjøtt og blandingen av paprika og mais.