Sushivaffel | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sushivaffel

4.4 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
Sushivaffel
Sushivaffel er en gøyal og enkel måte å spise sushi på som du verken trenger perfekt kokt sushiris eller masse erfaring for å klare.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
0

Ingredienser

90 gr
Sushiris
100 gr
Fiskeriet Laks Lion
0.5 stk
Avokado
0.3 stk
Agurk
1 ss
Majones
1 ss
Sriracha eller chilisaus
0.5 ss
Sesamfrø til topping
1 stk
Lime (valgfritt)

Slik gjør du

Trinn 1

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av REMA 1000 Norge (@rema1000)


Vask og kok sushirisen slik som det står på pakken, og la den avkjøle seg til romtemperatur.

Trinn 2

Fordel en god porsjon ris i et glovarmt vaffeljern og stek risvaffelen i 10 min eller til den er blitt sprø og gyllen.

Trinn 3

Mens risvaffelen steker kutter du laksen, avovadoen og agurken i terninger, og blander sammen majonesen og srirachasausen til en chilimajo.

Trinn 4

Fyll den deilige og sprø risvaffelen med laks, avocado, agurk og chilimajo, og topp med sesamfrø. Ha over litt limejuice dersom ønskelig.