Sitron-og dillkremet laks

Laks er elsket av små og store. Denne milde, kremede laksemiddagen blir kanskje hele familiens nye favoritt?
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Legg laksestykkene i en ildfast form. Hakk dill og skjær sitron i skiver. Bland den hakkede dillen med fløte. Kok opp og krydre med salt og pepper. Hell sausen over laksen og legg sitronskiver på, og rundt den. Sett formen midt i ovnen i 15 minutter.
-
Trinn 2
Del poteter i biter (med eller uten skall). Kok dem i lettsaltet vann mens laksen står i ovnen. Når potetene er møre, heller du av vannet. I en annen kjele koker du aspargesbønner til de er møre (3–4 minutter).
-
Trinn 3
Server lakseformen med poteter og aspargesbønner.
Prøv også