Rislapper med rørte bringebær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Rislapper med rørte bringebær

Rislapper med rørte bringebær

Ingen vurderinger
Rislapper med rørte bringebær
Har du laget for mye risgrøt i år igjen? På 1-2-3 kan du trylle julegrøten om til herlige rislapper, perfekt i matpakken, brunsjen eller som hyggelig kveldskos. Sammen med rørte bringebær smaker disse himmelsk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

7.5 dl
Risengrynsgrøt ferdig kokt
2 stk
Egg
100 gr
Sukker
1.5 dl
Hvetemel
50 gr
Smør
50 gr
Smør, til steking

Rørte bringebær

250 gr
Bringebær
50 gr
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Legg kald risgrøt i en bolle og visp den myk og smidig med en visp. Ha i egg, sukker, og hvetemel. Rør godt sammen.

  2. Trinn 2

    Smelt 50 g smør og bland i røren. Varm en teflonstekepanne og smør den med smør. Stek lapper (ca. 10 cm i diameter) lysebrune på en side (ca. 3 minutter) før de vendes og stekes lysebrune på den andre siden (ca. 2 minutter). Lappene serveres nystekte og lune.

  3. Trinn 3

    Lag rørte bringebær: Ha bringebær i en blandebolle med sukker og rør sammen. Serveres til lune, nystekte rislapper.