Medisterkaker med tørkede frukter og rødkålsalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Start med å hakke løken og fres i smør i tre minutter. Avkjøl. Del loffskiven i terninger og hell på melken. La loffen suge til seg melken. Tilsett egg, salt og pepper. Kjør dette til en
jevn masse med stavmikser. -
Trinn 2
Grovhakk hasselnøtter og tørkede frukter. Ha loff-, melk- og eggemassen i en blandebolle med kjøttdeigen og stekt løk og bland godt. Når alt er godt blandet, tilsettes hasselnøtter og tørkede frukter.
-
Trinn 3
Varm en stekepanne og tilsett solsikkeolje. Forme medisterkaker med en spiseskje og stek kakene tre til fire minutter på hver side.
-
Trinn 4
Lag rødkålsalat: Finsnitt kålen og skjær eplet i skiver. Ha kål og eple i en bolle med saften av en appelsin. Tilsett olivenolje og smak til med salt, kvernet sort pepper og sukker. La salaten marinere i 15 minutter før servering.