Linsecurry med grønnsaker

Det er ingen sak å spise kjøttfritt når man lager en mettende og deilig linsecurry. Dette er både super middag – og herlig restelunsj.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk løk. Varm en gryte og tilsett løk og olje. La dette surre i noen minutter på medium varme. Del blomkål i buketter og skrell og skjær stilken i biter. Skrell og skjær søtpotet i terninger. Skjær paprika i terninger. Ha dette i gryten og rør.
-
Trinn 2
Finhakk hvitløk og tilsett i gryten sammen med revet ingefær. Krydre med karri. Hell over kokosmelk og buljong. La dette putre under lokk.
-
Trinn 3
Sil av laken fra linsene og ha dem i gryten. Smak til med salt og pepper. Kok i 10 minutter. Server gjerne med naan og frisk koriander.
Prøv også