Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Linsecurry med grønnsaker

Linsecurry med grønnsaker

4.5 i snitt
Linsecurry med grønnsaker
Det er ingen sak å spise kjøttfritt når man lager en mettende og deilig linsecurry. Dette er både super middag – og herlig restelunsj.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
2 ss
Olje til steking
1 stk
Blomkål
1 stk
Søtpotet, stor
1 stk
Rød spisspaprika
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Ingefær
4 ss
Karripulver
1 boks
Kokosmelk
5 dl
Grønnsaksbuljong
1 klype
Salt og pepper
1 pk
Røde linser

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Finhakk løk. Varm en gryte og tilsett løk og olje. La dette surre i noen minutter på medium varme. Del blomkål i buketter og skrell og skjær stilken i biter. Skrell og skjær søtpotet i terninger. Skjær paprika i terninger. Ha dette i gryten og rør.

  2. Trinn 2

    Finhakk hvitløk og tilsett i gryten sammen med revet ingefær. Krydre med karri. Hell over kokosmelk og buljong. La dette putre under lokk.

  3. Trinn 3

    Sil av laken fra linsene og ha dem i gryten. Smak til med salt og pepper. Kok i 10 minutter. Server gjerne med naan og frisk koriander.