Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Laks med sandefjordsaus

Laks med sandefjordsaus

Ingen vurderinger
Laks med sandefjordsaus
Dette er en klassisk rett som smaker veldig godt. Laksen kan stekes eller trekkes, slik vi har gjort her.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Laks
1 pk
Middagspotet
1 beger
Gulrøtter
1 pk
Sandefjordsaus

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fyll en kjele med vann og salt lett. Du må gjerne tilsette en teskje eddik i vannet. Når vannet koker, trekker du kjelen av platen. Legg fiskestykkene forsiktig i vannet og sett gryten tilbake på platen på lav varme. Sett på lokk. La fisken trekke i ca. 8-10 minutter.

  2. Trinn 2

    Varm sausen i en gryte og potene i en annen.

  3. Trinn 3

    Skrell og riv gulrøttene. Server til fisken, potetene og sausen.