Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Laks med curry, lime og rissalat

Laks med curry, lime og rissalat

3.1 i snitt
Laks med curry, lime og rissalat
Laks på grillen er en favoritt hos store og små. Denne varianten har deilige, asiatiske smaker som passer perfekt til sommeren.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Laksefilet
1 pose
Hemmeligheter Curry & lime seasoning
1 boks
Kokosmelk
1 pose
Fullkornsris
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Laksen kan ligge i aluminiumsformen og settes rett på grillen eller i stekeovnen. Strø over 1/3 av posen med Hemmeligheter curry & lime. Resten har du i en gryte sammen med kokosmelk.

  2. Trinn 2

    Sett formen med laksen på grillen (direkte varme) til den har kjernetemperaturen du ønsker. Den kan også stekes midt i ovnen på 180 grader varmluft i 10-12 minutter. Krydre laksen med salt og pepper etter ønske.

  3. Trinn 3

    Mens laksen er på grillen varmer du Fullkornsris & Grønnsaker i en panne eller i en form på grillen. Kok opp kokossausen og la den koke inn i 5 minutter. Server laksen med risen og sausen, og evt. koriander på toppen.