Kylling med soyasaus og honning
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
I en skål river du hvitløk og ingefær, ha i honning, vann, soyasaus og riseddik, og bland til honningen er oppløst.
-
Trinn 2
Stek kyllingen med skinnsiden ned på medium-høy varme i litt olje i to min.
Snu og stek videre i 2 min. -
Trinn 3
Ha i sausen og skru ned varmen så det småkoker og legg på lokk i 7 min, før du snur kyllingen og steker videre i 7 min under lokk. Sjekk den tykkeste delen på kyllingen om den er gjennomstekt. Hvis sausen er tynn tar du kyllingen ut av panna og koker sausen til en passe tykk konsistens.
-
Trinn 4
I mellomtiden damper du brokkolien og koker risen.
-
Trinn 5
Server kyllingen på en seng av ris, med brokkoli på siden og ha på masse deilig saus. Kos deg!