Kjøttboller med spinat-potetmos og tyttebær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttboller med spinat-potetmos og tyttebær

Kjøttboller med spinat-potetmos og tyttebær

5.0 i snitt
Kjøttboller med spinat-potetmos og tyttebær
Man spiser med øynene og farger gjør maten enda mer attraktiv. Putt litt farge på kjøttbollene!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Svenske Kjøttboller (Nordfjord)
1 pose
Babyspinat
1 pose
Potetmos
1 dl
Tyttebærsyltetøy
1 stk
Brokkoli

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland tyttebærsyltetøy med en stavmikser til en saus.

    Stek kjøttboller i ovnen eller i pannen.

  2. Trinn 2

    Varm potetmosen som anvist på pakken og kok brokkoli. Hakk spinaten fint og bland i potetmosen. Server kjøttboller med spinat-potetmos og tyttebærsaus.