Kjapp gratinert pasta

Sitter du igjen med rester av kjøttsaus, revet ost eller kanskje et halvt glass med pastasaus? Lag denne digge pastaretten.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Kok pasta og sil av vannet. Stek kjøttdeig og hell over pastasausen. La det småkoke mens du lager hvit saus.
-
Trinn 2
Smelt smør i en kjele. Pisk inn melet og spe med melken til du har en glatt saus uten klumper. Krydre med muskat, salt og pepper.
-
Trinn 3
Bland pasta og kjøttsaus, og ha i en ildfast form. Topp med hvit saus og strø over ost. Sett midt i ovnen i 10 minutter. Server evt. med salat.
Tips:
For å unngå klumper i hvit saus, varm melken før du sper den i melblandingen.
Prøv også