Juletrebrød | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Juletrebrød

Juletrebrød

2.3 i snitt
Juletrebrød
Lag et vakkert brød til årets julebrunsj. Juletrebrødet er enklere enn den ser ut som – og vel verdt innsatsen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Pizzadeig
1 glass
Pesto
50 gr
Revet ost
1 stk
Egg, til pensling

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rull ut en ferdig pizzadeig og smør et lag pesto utover. Strø over ost. Legg pizzadeig nummer to på toppen. Skjær en høy trekant der spissen på trekanten går opp til midten på kortsiden av den firkantede pizzadeigen (1). Marker forsiktig hvor du vil ha stammen. Skjær ut et rektangel på hver side av stammen i bunnen på treet (2). Så skjærer du striper (ca. 1,5-2 cm tykke) på hver side av stammen. La det være igjen en trekant på toppen som skal bli til tretoppen (3). Snurr alle stripene.

  2. Trinn 2

    Sett ovnen til 200 grader varmluft. Dra forsiktig bakepapiret med “treet” over på en bakeplate og pensle med sammenpisket egg. Sett platen midt i ovnen og stek i ca. 12 minutter eller til treet er gyllent. Avkjøl på rist.

     

    Følg denne malen når du skal skjære ut juletreet.

Tips:

Rull sammen restene av deigen og stek til horn i ovnen.