Juletrær – sprø butterdeig med sjokoladepålegg inni
Deilig, sprø butterdeig fylt med sjokoladepålegg og et generøst dryss med melis og kanel - disse nydelige trærne kommer garantert til å få masse oppmerksomhet, både av øyne og ganer, når du setter de frem på bordet.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin platene, smør sjoko duo på 3 av platene og legg de andre tre oppå.
-
Trinn 2
Kutt to av platene i seks like store remser og brett de til et juletre før du trer de på grillspydene. Trykk ut seks stjerner av siste plata og tre på toppen av spydene.
-
Trinn 3
Pensle med smeltet smør og stek midt i ovnen på 200 grader i 15-20 min.
-
Trinn 4
Bland sammen kanel og melis, og strø over en sjenerøs mengde før du serverer trærne.
Prøv også