Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Gyoza med smashagurk

Gyoza med smashagurk

5.0 i snitt
Gyoza med smashagurk
Japanske dumpings er perfekt snacks – eller supert som middag når du har det travelt. Prøv en trendy smasha agurksalat til.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pk
Gyoza
1 pose
Jasmin boil-in-bag
2 stk
Agurk

Dressing

2 ss
Sesamfrø
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
4 ss
Soyasaus
2 ts
Lime (saften)
1 ts
Sesamolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tilbered gyozaene etter anvisning på pakken. Kok ris som anvist på pakken.

  2. Trinn 2

    Lag dressing: Rist sesamfrø lett i en tørr panne. Finhakk hvitløk og chili. Bland sammen soyasaus, limesaft, hvitløk, chili, sesamolje, og sesamfrø.

  3. Trinn 3

    Bruk en kjøtthammer eller noe annet tungt, og slå agurkene slik at de sprekker. Bruk en kniv og del dem i biter. Legg agurkene i en skål. Bruk 1/4 av dressingen til å blande med agurkbitene. Server resten av dressingen til gyozaene for å dyppe dem i.

  4. Trinn 4

    Server med ris og evt. med et dryss hakket koriander.

Serveringstips:

Frisk koriander og lime