Gyoza med smashagurk

Japanske dumpings er perfekt snacks – eller supert som middag når du har det travelt. Prøv en trendy smasha agurksalat til.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tilbered gyozaene etter anvisning på pakken. Kok ris som anvist på pakken.
-
Trinn 2
Lag dressing: Rist sesamfrø lett i en tørr panne. Finhakk hvitløk og chili. Bland sammen soyasaus, limesaft, hvitløk, chili, sesamolje, og sesamfrø.
-
Trinn 3
Bruk en kjøtthammer eller noe annet tungt, og slå agurkene slik at de sprekker. Bruk en kniv og del dem i biter. Legg agurkene i en skål. Bruk 1/4 av dressingen til å blande med agurkbitene. Server resten av dressingen til gyozaene for å dyppe dem i.
-
Trinn 4
Server med ris og evt. med et dryss hakket koriander.
Serveringstips:
Frisk koriander og lime
Prøv også