Gresskarboller med pizzafyll
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
I en bolle blander du sammen osten, skinken, pepperoni og oliven.
-
Trinn 2
Rull ut pizzadeigen og del den i 12 like store firkanter med et pizzahjul.
-
Trinn 3
Bruk en isskje og scoop ut 12 kuler som du legger i firkantene
-
Trinn 4
Brett kantene rundt fyllet og klyp kantene sammen slik at det blir tett. Klipp av overflødig deig.
-
Trinn 5
Legg 3 hyssinger på bordet i en stjerneform og bind dem rundt pizzabollene slik at når pizzabollene hever ved steking så får de gresskarmønster.
-
Trinn 6
Pensle bollene med et pisket egg.
-
Trinn 7
Stek gresskarbollene på 200 grader med over- og undervarme i 15 min eller til de er gylne.
-
Trinn 8
Server med pizzasaus og nyt en mørk og skummel høstkveld med varmende og nydelige gresskar-pizzaboller!
Tips!
Bruk oransje konditorfarge i fyllet så ser det ut som ekte gresskarkjøtt.