Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Gratinerte kjøttkaker i tomatsaus

Gratinerte kjøttkaker i tomatsaus

5.0 i snitt
Gratinerte kjøttkaker i tomatsaus
Hva er bedre en kjøttkaker? Prøv gratinerte kjøttkaker med en italiensk vri. Denne middagen kan fort bli familiens nye favoritt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Pannestekte kjøttkaker
1 glass
Pastasaus
0.5 stk
Blomkål
100 gr
Revet ost
1 pose
Potetmos
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader varmluft. Ha pastasaus i en gryte og kok opp. Del blomkål i biter og hakk det med en kniv eller en kjøkkenmaskin. Ha blomkålen i pastasausen.

  2. Trinn 2

    Fordel kjøttkakene i en ildfast form. Hell over sausen. Krydre med salt og pepper. Dryss over revet ost og sett midt i ovnen i 15 minutter.

  3. Trinn 3

    Varm potetstappen og server den til de gratinerte kjøttkakene. Server gjerne med en salat til.