Crispy parmesanpoteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Potet Crispy parmesanpoteter

Crispy parmesanpoteter

3.2 i snitt
Crispy parmesanpoteter
Dette er et crispy, saftig og digg tilbehør som passer perfekt som tilbehør til både fisk og kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 kg
Poteter
1 pose
Parmesan
2 ss
Olivenolje
1 klype
Persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett stekeovnen på 180 grader med over- og undervarme.

  2. Trinn 2

    Del potetene i to.

  3. Trinn 3

    Fordel parmesanen i et jevnt lag på et stekebrett ikledd bakepapir.

  4. Trinn 4

    Dryss litt olivenolje over parmesanen.

  5. Trinn 5

    Legg potetene med kuttsiden ned i parmesanen.

  6. Trinn 6

    Topp med litt mer olivenolje og stek i 30 min eller til potetene er blitt gylne og osten sprø.