Cottage Cheese is
Som et sunnere alternativ til vanlig iskrem og med høyt proteininnhold kan du nå spise iskrem enda litt oftere. Denne virale is-trenden har tar internett med storm!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Se dette innlegget på InstagramBruk en stavmikser eller foodprosessor til å blande sammen cottage cheese, kakaopulver og honning. Kjør i 2-3 minutter slik at det ikke er flere hvite prikker i massen og den er silkemyk.
-
Trinn 2
Grovhakk sjokoladen og bland i 3/4 i massen.
-
Trinn 3
Hell massen i en beholder med lokk og topp med resten av sjokoladen. La stå i frysen i 2-5 timer.
-
Trinn 4
La isen tine i romtemperatur til den er myk før servering. Vel bekomme!
Tips!
Rør i isen hvert 20 min den første timen etter at du har satt den i frysen for et ekstra kremet resultat. Du kan også droppe frysen og spise den kjøleskapskald som en pudding.
Prøv også