Rema.no » Om REMA 1000 » Bytterett hos REMA 1000

Alltid bytterett hos REMA 1000

Visste du at du har bytterett hos REMA 1000? Vi garanterer for kvaliteten. Få pengene tilbake eller nytt produkt dersom du ikke er fornøyd med kjøpet.

Høy kvalitet på varene er like viktig som den lave prisen. Derfor har du alltid bytterett når du legger handleturen til en REMA 1000-butikk.

I REMA 1000 jobber vi alltid for å gi deg den beste handleopplevelsen. Selv om det heldigvis skjer sjeldent, kan det dukke opp et produkt med feil eller mangler i handleposen. Det skal vi selvsagt rydde opp i.

Er du misfornøyd med et kjøpt har du alltid bytterett hos REMA 1000. Ta kontakt med de ansatte i butikken du handlet i, så får du ny vare eller pengene tilbake. Du trenger ikke kvittering.

Vi garanterer for kvaliteten – hos REMA 1000 har du alltid bytterett

Frukt, bær og grønnsaker er produkter du skal være ekstra trygg på å handle hos oss. Dette er ferskvarer vi vet er viktige for deg, derfor har vi gode rutiner for å sikre den beste kvaliteten.

Våre butikker får levering av fersk frukt og grønnsaker hele seks dager i uken, slik at varene får god rullering og stell daglig. Alle REMA 1000-butikkene har egen frukt- og grøntansvarlig, som sikrer at avdelingen ser bra ut og at du får tak i de beste råvarene.

Derfor kan vi si at vi garanterer for kvaliteten. Hos REMA 1000 har du alltid bytterett.

REMA 1000-ansatt holder en pakke laksefilet

Hvordan bruker du bytteretten?

Dersom du har kjøpt en vare med feil eller som ikke stod til forventning, må du ta kontakt med de ansatte i butikken du handlet i. For at vi skal hjelpe deg best mulig er det fint om du kontakter oss så fort du oppdager feilen.

Dette er feil du kan benytte bytteretten for:

    • Varen er utgått på dato
    • Varen har synlige feil eller mangler
    • Du har betalt feil pris for et produkt
REMA 1000-ansatt jobber i butikk

Snakke med kundeservice?

Dersom du skulle finne et produkt med alvorlig avvik setter vi stor pris på at du varsler oss. Ta kontakt med kundeservice i REMA 1000, så hjelper vi deg med å undersøke hva som har skjedd og rette opp i feilen. 1000 takk!

Skriv til oss her