INNOM | Butikker | REMA 1000
Hopp til innhold

Digg bakst, sunn snacks og dagligvarer til lave priser – for deg som er på farta.

Innom er en helt ny nabolagsbutikk for deg som bor eller oppholder deg midt i byen. Innom er både og, ikke enten eller, akkurat som kundene våre. Hos oss finner du dagligvarer til lave priser, et stort utvalg spiseklare ferdigretter, bakeri og sunn snacks.

Vi har lange åpningstider og et vareutvalg som er tilpasset behovene til deg som bor og ferdes i nabolaget. Stikk innom når du vil ha en kaffe og croissant på vei til jobb. En salat til lunsjen i parken. Rykende ferskt brød og ferskpresset juice til helgefrokosten. Sushi og kald drikke til ettermiddagen i sola. Eller bare vil ha dagligvarer i en fei.

Vi har det du trenger – på ett og samme sted. Fordi det gjør hverdagen din litt enklere. Og litt bedre.

Velkommen innom!

En butikk av og for nabolaget

Med Innom har Norge fått en helt ny type nabolagsbutikk, midt på Grünerløkka i Oslo. Møt vår daglig leder Havva, og les mer om konseptet.

Digge og sunne måltider på farta

Trenger du en god og billig lunsj, en matbit på teppet i parken eller sunn snacks på vei hjem fra trening? Bakeriet og varmdisken vår bugner av fristelser som er klare til å nytes!

REMA 1000-ansatt holder opp telefon med Æ foran en butikk
Æ-logo

Last ned Æ og spar penger

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000. Æ kutter prisen rett i kassa, du trenger ikke samle opp uoversiktlige bonuspoeng.