Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no » Om REMA 1000 » Alltid lave priser

Alltid lave priser

Hos REMA 1000 skal du alltid være trygg på å få de laveste prisene – hver eneste dag. Helt siden første butikk åpnet dørene i 1979, har vi jobbet for å kutte prisen på dagligvarer i Norge.
Siden den gang har vi lansert en rekke priskutt, spareappen Æ og et bredt utvalg av egne, rimelige merkevarer. På denne siden kan du lese mer om hva vi gjør for å gi deg alltid lave priser.

40 år med lave priser

Eventyret startet 15. februar 1979, da verdens første REMA 1000-butikk åpnet dørene på Bromstad i Trondheim. Målet vårt den gang var å gi deg varer av høy kvalitet, til markedets laveste pris. I dag har vi over 1000 butikker over hele Norge og i Danmark. Alltid lave priser er fortsatt målet.

Slik gir vi deg lavere priser

Spar penger med Æ

I 2017 lanserte vi appen Æ, ditt personlige verktøy for å spare penger når du handler i våre butikker. Med Æ får du alltid 10% på fersk frukt og grønnsaker, samt 10% på dine topp 10 varer. I tillegg kan du velge å få skreddersydde Personlige Priskutt hver uke.

Stort utvalg av egne merkevarer

For å holde prisene nede og kvaliteten oppe, lanserer vi stadig nye produkter under egne merkevarer. Her finner du for eksempel kylling som har det litt bedre fra Solvinge, økologiske kvalitetsprodukter fra Kolonihagen, kaffe produsert på en etisk måte fra Kjeldsberg og produkter som er snille mot poden og kloden fra Lev Vel. Disse får du kun hos REMA 1000.

Visste du at…

Vi i REMA 1000 ikke bare er opptatt av lave priser?

Vi jobber daglig for at du skal få varer av høy kvalitet som smaker godt – og som er produsert på en ansvarlig måte.

Les om ansvarlige produkter

Middag under 100-lappen

God middag trenger ikke være dyrt. Derfor lanserte vi konseptet “Middag under 100-lappen”, som består av både helt ferdige middager og plukk og miks-produkter. På den måten blir det enda enklere for deg å finne ut hva du skal ha til middag, samtidig som du sparer penger.

Relevante kampanjer og priskutt

Visste du at REMA 1000 var først ut med å lansere konseptet priskutt i Norge? Eller dra frem den velkjente motorsaga, som vi startet med den gang. Igjennom året får du relevante kampanjer og priskutt i våre butikker, tilpasset sesonger og produkter som er viktige for deg. Følg med i REMA 1000s kundeavis og i Æ!

Se mer fra REMA 1000

Det er 1000 grunner til å velge REMA 1000

REMA 1000-kunden har én ting til felles, de liker ikke å betale for mye. Alltid lave priser er grunn nummer 1 til…

Historien

Det begynte med jakten på et butikkonsept som var annerledes enn de tradisjonelle nærbutikkene. Les REMA 1000 sin historie her.

Spar penger med Æ

Som Æ-kunde kan du spare penger når du handler hos REMA 1000. Få 10% på fersk frukt og grønnsaker, 10% på dine…