Nyttårsmenyen | Oppskrifter og tips | REMA 1000
Hopp til innhold
Ferdig nyttårsmeny

Alt du trenger til nyttårsmiddag

Lurer du på hva du skal servere til årets nyttårsmiddag? Sammen med mesterkokk Bent Stiansen har vi laget fire ferdige nyttårsmenyer til deg, bestående av velkomstdrink, forrett, middag og dessert. På den måten blir høytiden litt enklere.

Slik steker du perfekt kalkun

Blir dere mange gjester til bords er helstekt kalkun en sikker vinner. Den metter mange og gjør seg for det meste selv i ovnen. Er det første gang du står for nyttårsmiddagen? Her får du Bent Stiansens beste tips til å lykkes med kalkunen.

Lag nyttårsmiddag med Bent Stiansen

På denne siden har vi laget fire ferdige nyttårsmenyer til deg. Velg mellom hovedretter som kalkun, biff, vegetar og reinsdyrfilet, med passende forrett og dessert. Og du, ikke glem velkomstdrinken!

Slik steker du biff

Går du for klassikeren biff, er målet å få det mørt og saftig. Her lærer du hvordan du steker biffen perfekt.

Forrett til nyttårsmiddag

Lyst til å komponere menyen selv? Her finner du flere gode forslag til forretter du kan ringe inn det nye året med.

Hovedrett til nyttårsmiddag

Selv om helstekt kalkun er mest tradisjonelt, finnes det mye spennende du kan overraske gjestene med. Hva med lammeskank eller vegetarversjonen av beef wellington?

Oppskrift på panna cotta med klementin

Dessert til nyttårsmiddag

Desserten er prikken over i-en til en vellykket tre-retters. Her finner du flere søte forslag du kan lage.