Det beste med februar er for noen vinterferie, for andre betyr det årets første nyhetsslipp. Hundrevis av produktnyheter har funnet veien til din nærmeste REMA 1000-butikk, klare for å smakes.

Uansett om du trenger noe enkelt til middag, noe nytt til helgekosen eller hjelp til å spise mer plantebasert, finner du garantert noe nytt til handlekurven.

Scroll nedover for å se årets mest spennende REMA-nyheter.

Nytt til frokost og lunsj

Den første nyheten har vi gledet oss veldig til å presentere for dere. Sammen med Kolonihagen har vi nemlig lansert Norges første dyrevernmerkede egg i alle våre butikker! Nå blir det litt enklere for deg å velge produkter med fokus på god dyrevelferd.

Nyheter fra Kolonihagen samlebilde

Hos REMA 1000 finner du nå Norges første dyrevernmerkede egg. Kolonihagen lanserer også økologiske smoothieblandinger.

Kjøleskapsgrøt-trenden fortsetter, og nå lanserer Synnøve en ferdigblandet variant med smak av Eple, Kanel og Pekan. Kombiner med en deilig smoothie, med smoothiemix fra Kolonihagen: Mighty Morning med mango, gulrot, eple og ingefær eller Reboot Camp med ingefær, jordbær, banan og rødbete.

Er du på utkikk etter flere plantebaserte alternativer kan du prøve Plantego’ sine nyheter, nemlig Meksikanske linser og Middelhavssalat. Naturli’ lanserer på sin side et alternativ til yoghurt, Joe’Kurt med smak av jordbær.

TINE lanserer Go’Morgen yoghurt 730g på klemmepose i smakene Bringebær uten sukker og Vanilje uten sukker. Liker du crunchy topping på yoghurten din kan du kombinere disse med nyheten Bare bra müsli med blåbær og acai.

Nyheter til frokost hos rema 1000 samlebilde

Hos REMA 1000 finner du flere nyheter til frokostbordet. Prøv plantebasert yoghurt fra Naturli’, Kjøleskapsgrøt fra Synnøve eller Go’morgen yoghurt på klemmepose.

Er det noe vi har lært dette året, så er det at nordmenn er glad i tur. Til koselige dager på hytta eller ute i naturen, anbefaler vi å teste vår nye Turbar-serie til kun kr. 10 – prøv Turbar med chiafrø og frukt, Ladbar med mandler, gresskarkjerner og honning eller Nødbar med nøtter og sjokolade. Perfekt når du trenger litt påfyll av energi til en lav pris.

Uansett om du sitter på hjemmekontor eller bare vil teste noe nytt til frokostbordet, er det mye spennende pålegg i vente. Hva med Gilde salami santalona, Fersk salami fra Grilstad eller Grilstad Strandafår. Synnøve Finden lanserer også Gårdsost 450g og Gårdsost skivet.

Til lune vafler kan du prøve nyheten Synnøve Fløtemys med salt karamell – det skal i hvert fall vi! Eller hvis du har dårlig tid kan du plukke med deg ferdigsmurte sandwicher, wraps eller baguett fra Raskt & Enkelt-serien vår. Du finner dem i kjøleskapet i frukt- og grøntavdelingen.

Flere nyheter til frokost fra rema 1000

Grilstad lanserer fersk salami, og Synnøve okmmer med gårdsost og fløtemys med smak av salt karamell.

Både Norvegia og Synnøve Finden kommer med nyheter innen smøreost. Prøv Paprika og Pepper fra Tine eller Sjoko Loco med 50% mindre sukker fra Synnøve, for deg med søtere gane.

Nytt til middag

I år lanserer vi Norges første serie med fryste veganske ferdigretter fra Grönt! Perfekt på hektiske dager, samtidig som du vil spise mindre kjøtt. Prøv Green Curry eller Tikka Masala. Begge rettene trenger kun oppvarming i ovn eller mikro.

Hoff lanserer samtidig en vegetarburger original i serien Liv Laga. I utvalgte butikker finner du og nyheter innen kjøtterstatninger fra Go’Vegan, som Nuggets, Burger, Hot chilipølse, Wienerpølse og Vegandeig.

Nyheter til ferdig middag hos rema 1000 samlebilde

REMA 1000 lanserer Norges første fryste veganske ferdigretter fra Grönt. Perfekt på dager med dårlig tid.

Det er mange som setter pris på enkle middagsløsninger når tiden ikke strekker til. Prøv nyhetene One pot fra Gilde! Kommer i smakene Koreansk wok og Thai curry og passer for to personer.

For pizzaelskeren lanserer det flere nyheter fra Peppes. Ferdig italiensk pizzabunn for deg som vil ha det nesten fra bunn. Kombiner med toppingen Peppes Italian smoked pepper kjøttboller av kylling.

Vil du ha ferdigpizza kan du teste Peppes Square med pepperoni og Peppes snackpizza med skinke og pepperoni. Fra Big One finner du nyheten Giants med skinke og biff.

Pizzanyheter hos rema 1000 samlebilde

Trenger du noe digg til fredagen, kan du prøve flere pizzanyheter fra Peppes og Big One. Hva med ferdig Italiensk pizzabunn?

Til deg som lager middag for én lanserer Fiskeriet to enkle nyheter. Torskeloin 180g og Laksefilet naturell 150g. Begge kommer i aluminiumsskål som kan settes rett i ovnen.

Er du glad i fiskeburger kan du prøve nyheten Grove fiskeburgerer med smak av oliven fra Lofoten. Burgeren består av 86% fisk og er Nøkkelhullsmerket. Favoritten Kapteinens Fylte fra Findus kommer i flere varianter, med smakene Ost&brokkoli og Tomat&Mozzarella.

Det er ikke bare, bare å lykkes med saus. For å gjøre det litt enklere for deg, lanserer Stangekylling to ferdige sauser i smakene Kremet soppsaus og Urtesaus. Perfekt til kylling eller kjøtt, som for eksempel nyheten Solvinge panert indrefilet. Disse smaker godt på grillen.

Nyheter til middag hos rema 1000 samlebilde

I våre butikker finner du sunne fiskenyheter og en fredagshack til tacoen – tacopockets! Garantert sølefri.

Til fredagstacoen kan du teste Pulled Pork fra Tulip eller nyheten Tortilla Pockets fra Old el Paso. Garantert sølefri!

Nytt å drikke

Denne vinteren lanserer vi en helt unik serie med økologisk brus fra Kolonihagen i utvalgte butikker. Brusen kommer på boks i smakene Sitron Limonade og Ingefær, og er helt uten kunstige tilsetningsstoffer.

Til deg som foretrekker kullsyreholdig vann, kan du prøve nyheten Taffel med granateple fra Grans Bryggerier eller Farris Bris med fersken og appelsin.

Vi lanserer også flere nyheter innen sukkerfri saft. Prøv nyhetene Fun Light i smakene jordbær eller starfruit passion. Zeroh med smak av jordbær og rabarbra eller pasjonsfrukt og guava.

Nyheter innen drikke hos rema 1000 samlebilde

Nå finner du flere nyheter å fukte ganen med. Prøv økologisk brus fra Kolonihagen eller en sukkerfri saft fra Funlight og Zeroh.

Til den kaffeglade kan du prøve iskaffenyheten Signature Chocolate fra Starbucks.

Vi utvider Goodly-serien for deg som vil eller må velge litt annerledes, med plantebasert melk. Disse erstatter dagens produkter fra Tylle, med samme gode oppskrift. Kommer i smakene Havredrikk usøtet, Havredrikk med sjokoladesmak, Kokosdrikk usøtet, Mandeldrikk usøtet, Risdrikk, Soyadrikk og Soyadrikk med sjokoladesmak. Alle er økologisk sertifisert og 100% veganske.

Nytt til godteskåla

Mens vi venter på at våren kommer og forhåpentligvis mer normale tilstander, er det flust med nyheter du kan kose deg med til helgen.

Frysedisken får flere nye isnyheter du kan teste. Prøv Ben&Jerry’s Cookie dough peace pop på beger, Drillo-is fra Diplom-is, Fruitero 80% bringebær og mange på 6pk eller nyt enda mer av den tradisjonelle Kræsj pink på 6pk. Fra Royal kan du teste tre nye smaker, Trippel sjokolade, Vegansk Peanøtt og Lakrisis på beger. Isbjørn is lanserer en spennende nyhet, Dobbel Ekselence marshmallow og peanøtter.

Isnyheter hos rema 1000 samlebilde

Mens vi venter på sol og varme, kan du nyte en helt ny is i mellomtiden. Sjekk ut frysedisken i din REMA 1000-butikk for å se hvilke nyheter som venter deg.

For deg som er glad i sjokolade kan du prøve nyheten Freia melkesjokolade limited edition med smak av Brownie og Karamellfudge med havsalt på storplate. Freia lanserer samtidig Melkeknapper i pose og Walters mandler i liten størrelse. Fra ORO får du deilige sjokoladekuler med lakris og pasjonsfrukt. Er du glad i kjekssjokolade kan du teste to nyheter fra Nidar, Caramel&Crunch og Salted Peanut butter.

Til deg som heller vil ha chips i skåla, kan du prøve to nyheter fra Sørlandschips. Bondens Beste gårdssticks og Tortilla med ost. KIMS kommer og med en nyhet som er verdt en smak, Potetgull med smak av crispy bacon.

Snacksnyheter hos rema 1000 samlebilde

For deg som elsker sjokolade og chips, kan du prøve nyheter fra både Freia, ORO, Nidar, Sørlandschips og Kims.

Nytt til hus og hjem

Nå lanserer vi en helt ny hår- og hudpleieserie fra The Vegan Bear. Elle Basic står bak disse, som er kjent for kjente merkevarer som Glöd og Camilla Pihl-produktene. Serien er vegansk og inneholder gode produkter som Body lotion, Våtservietter, Ansiktskrem, Balsam, Sjampo, Deodorant, Håndkrem, Håndvask og Dusjsåpe.

Til turer i parken eller naturen kan du ta med deg engangsbestikk i tre. Fra REMA 1000 får du både gafler, kniver og skjeer i pakker med 20 stykk hver. På den måten bidrar du til litt mindre plast. Vi oppfordrer samtidig til å bruke bestikk fra eget hjem der du kan.

Til de minste kan du prøve nyheten ferdiggrøt Bowl Summer Berries fra Nestlé.

nyheter til hus og hjem hos rema 1000

Nå finner du en helt ny hår- og hudpleieserie fra The Vegan Bear! Produktene er 100% Vegansk og har en frisk duft. Kun hos REMA 1000.