– Vi er kjempestolte over å ha vunnet denne prestisjefylte prisen for kvalitet og innovasjon, i konkurranse med hele 450 produkter, fordelt på 68 kategorier, produsert av 51 retailere, fra hele 20 ulike land. Prisen gir oss anerkjennelse for å ha skapet et hverdagsprodukt som i tillegg til å lukte godt også er et godt miljøvalg, forteller Kategori, – og innkjøpssjef i REMA 1000, Bodil Andersen.

Først i Norge

Produktet er unikt i Norge og kan kun kjøpes hos REMA 1000. – Dette er de første tøymykneren med denne type pleiende effekt. Tekstilpleien med sitronblomst og fersken fra R-merket reparerer, pleier og reduserer nupper, så klærne får lengre levetid. Dermed er det mer bærekraftig enn andre tøymyknere. Vi er unike med dette produktet i Norge, avslutter Andersen.

Om PLMA Internasjonal Salute to Excelence Award

Private Label Manufacturers Association (PLMA) er en ideell organisasjon som ble grunnlagt i 1979 for å fremme private label. Det er den eneste organisasjonen i sitt slag, og den representerer mer enn 3500 medlemsbedrifter over hele verden. PLMA’s International “Salute to Excellence Awards” hedrer forhandlere for deres innovasjon i private label på tvers av et bredt spekter av kategorier.

Les mer om REMA 1000s egne merkevarer her.