Vil du på hockeyskole med Mats Zuccarello?

Vi søker barn mellom 8-12 år som har lyst til å være med på Hockeyskole på Ullevål Stadion 10. august.

I sommer arrangeres verdens første Summer Classic i Norge hvor Ullevål Stadion gjøres om til et vinterparadis med islagt bane. I den anledning inviterer vi og Zucca til hockeyskole fredag 10. august på Ullevål Stadion.

Her søker vi 50 barn i alderen 8-12 år som skal få lære av og spille med Mats Zuccarello fra NY Rangers.

Kjenner du en ishockeyfan? Tips dem eller send inn søknad her. 

Barna må selv stille med hockeyutstyr som skøyter, hjelm, kølle og beskyttelse. Vi stiller med drakt, mat og drikke under arrangementet, og en lærerik og fin opplevelse.

I tillegg vil deltakerne av hockeyskolen få hver sin billett til Summer Classic lørdag 11. august, til seg og to foresatte.

Eventuell transport og overnatting må dekkes av deltagerne selv. Søkere må ha hockeyerfaring og føle seg komfortable på isen. Søkere som blir plukket ut til å delta på Hockeyskolen får svar innen 10. juli.

Summer Classic 2018

Dette er første året hvor Henke & Zucca Summer Classic arrangeres i hovedstaden. Stjernene Henrik Lundqvist og Mats Zuccarello inviterer til tidenes hockeyfest lørdag 11. august, hvor begge stiller med hvert sitt lag med NHL-stjerner. Dette blir Norges største sportslige veldedighetsarrangement.

Les mer om Henke & Zucca Summer Classic 18 her.

Del artikkel