REMA 1000 skal være billigst på dagligvare, og helt siden vi etablerte lavpris i Norge i 1979 har vi gjort alt vi kan for å kutte kostnader. I Nettavisens pristest 16. september 2023 var det REMA 1000 som kom best ut i pristesten med den laveste sluttsummen på kassalappen. Men, det som disse testene derimot ikke viser er alle de gode priskuttene og kampanjene du også finner i våre butikker. 

Vi kjører jevnlig CRÆZY DÆYS, og tidligere denne uken fikk du for eksempel 50% på all yoghurt fra TINE. Gjennom Æ-appen får du ukentlig personlige og relevante priskutt på mellom 10-30%, samt 50% på bleier, bind og tampong gjennom hele året. Vi har også ofte gode kampanjer på egne merkevarer som du kun får på REMA 1000. Se etter R-produkter av god kvalitet til lav pris og produkter fra Prima Lavpris som har de aller laveste prisene. På toppen av det gjør vi jevnlig ekstraordinære store priskutt og partikjøp og innbyr til fest på hverdags- og sesongvarer i form av Priskutt, Pallesalg eller REMA Deal.

Lave kostnader i kombinasjon med store innkjøp gir lavere priser.​ Hver dag gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede. Det gjør at du kan være trygg på at REMA 1000 er butikken som gir deg «Alltid lave priser». 

I sum gjør alt dette oss trygge på at vi alltid tilbyr den laveste sluttsummen på kassalappen.