Vi i REMA 1000 jobber hele tiden med å gjøre sluttsummen så liten som mulig. Det har gjort at vi har vunnet VGs Matbørs flest ganger gjennom tidene, senest i desember – med god margin. Nå har vi også vunnet Nettavisens pristest 20. januar 2024 og Dagbladets pristest 29. januar 2024! Flere bevis på at det er sluttsummen på kassalappen som teller. Men, det som disse testene derimot ikke viser er alle de gode priskuttene og kampanjene du også finner i våre butikker. 

Med Æ gir vi deg personlige og relevante priskutt mellom 10-30% hver uke, og CRÆZY gode kutt når vi har CRÆZY DÆYS. I tillegg kan du få 50% på bleier, bind og tamponger gjennom hele året med Æ. Vi har også ofte gode kampanjer på egne merkevarer som du kun får på REMA 1000. Se etter R-produkter av god kvalitet til lav pris og produkter fra Prima Lavpris som har de aller laveste prisene. På toppen av det gjør vi jevnlig ekstraordinære store priskutt og partikjøp og innbyr til fest på hverdags- og sesongvarer i form av Priskutt, Pallesalg eller REMA Deal.

Lave kostnader i kombinasjon med store innkjøp gir lavere priser.​ Hver dag gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede. Det gjør at du kan være trygg på at REMA 1000 er butikken som gir deg de laveste prisene!

I sum gjør alt dette oss trygge på at vi alltid tilbyr den laveste sluttsummen på kassalappen.