Fra tid til annen opplever vi at useriøse aktører lokker med gavekort, konkurranser eller andre gevinster, og utgir seg for å være fra REMA 1000. Dette stemmer ikke, og vi anbefaler alle til å ikke trykke på, dele eller svare på slike henvendelser.

Vi jobber kontinuerlig med å stoppe denne typen aktiviteter.

Vær skeptisk til tilbud og konkurranser

Vi sender aldri ut konkurranser eller gevinster i form av SMS eller e-post. SMS benytter vi kun for å sende deg engangskoder til innlogging i Æ, Æ-kampanjer eller annen viktig informasjon. Konkurranser i regi av REMA 1000 skjer kun via REMA 1000 sin Facebook-kanal, Instagram-konto eller nettside, www.rema.no.

Skulle du bli kontaktet utover dette bør du være skeptisk og sjekke avsenders e-post, telefonnummer eller nettadresse. Er den utenlandsk eller ser merkelig ut, er det ikke en aktivitet igangsatt av REMA 1000.

REMA 1000 vil aldri spørre deg om å oppgi personopplysninger, kortinformasjon eller annen sensitiv informasjon. Vi kan forsikre deg om at slike svindelforsøk ikke har noe med REMA 1000 eller Æ å gjøre.

Jeg har trykket på eller gitt ut informasjon, hva gjør jeg?

Dersom uhellet skulle være ute anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din eller kortutsteder for å sperre kortet ditt. Les gjerne tips på Forbrukertilsynet sine sider her. 

Under ser du noen eksempler på svindelforsøk som har brukt REMA 1000 som merkevare: