Se opp for svindelforsøk - denne SMS-en er ikke fra REMA 1000
Hopp til innhold

Se opp for svindelforsøk – denne SMS-en er ikke fra REMA 1000

Vi opplever at flere av våre kunder har mottatt SMS fra noen som utgir seg for å være REMA 1000. Denne er ikke fra oss. Vi anbefaler alle å være varsomme hvis de mottar SMS, Facebookannonser, mail eller annen kontakt.

Fra tid til annen opplever vi at useriøse aktører lokker med gavekort, konkurranser eller andre gevinster, og utgir seg for å være fra REMA 1000. Dette stemmer ikke, og vi anbefaler alle til å ikke trykke på, dele eller svare på slike henvendelser.

Vi jobber kontinuerlig med å stoppe denne typen aktiviteter.

Vær skeptisk til tilbud og konkurranser

Vi sender aldri ut konkurranser eller gevinster i form av SMS eller e-post. SMS benytter vi kun for å sende deg engangskoder til innlogging i Æ, Æ-kampanjer eller annen viktig informasjon. Konkurranser i regi av REMA 1000 skjer kun via REMA 1000 sin Facebook-kanal, Instagram-konto eller nettside, www.rema.no.

Skulle du bli kontaktet utover dette bør du være skeptisk og sjekke avsenders e-post, telefonnummer eller nettadresse. Er den utenlandsk eller ser merkelig ut, er det ikke en aktivitet igangsatt av REMA 1000.

REMA 1000 vil aldri spørre deg om å oppgi personopplysninger, kortinformasjon eller annen sensitiv informasjon. Vi kan forsikre deg om at slike svindelforsøk ikke har noe med REMA 1000 eller Æ å gjøre.

Jeg har trykket på eller gitt ut informasjon, hva gjør jeg?

Dersom uhellet skulle være ute anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din eller kortutsteder for å sperre kortet ditt. Les gjerne tips på Forbrukertilsynet sine sider her. 

Under ser du noen eksempler på svindelforsøk som har brukt REMA 1000 som merkevare:

 

 

Del artikkel