Se opp for svindelforsøk

Disse mailene, SMSene eller annonsene er ikke fra REMA 1000

Vi har blitt gjort oppmerksomme på useriøse aktør som lokker med gavekort, konkurranser eller andre gevinster, og som utgir seg for å være fra REMA 1000. Dette stemmer ikke, og vi anbefaler alle til å ikke trykke på, dele eller svare på slike henvendelser.

Dessverre er det fra tid til annen svindlere der ute som ulovlig benytter seg av merkevaren REMA 1000. Vi jobber kontinuerlig med å stoppe denne typen aktiviteter.

Vær skeptisk til avsendere som utgir seg for å være REMA 1000

Vi sender aldri ut konkurranser eller gevinster i form av SMS eller e-post. SMS benytter vi kun for å eventuelt sende deg engangskoder til innlogging i Æ, eller ved Æ-kampanjer dersom du har samtykket til dette i appen. Konkurranser i regi av REMA 1000 skjer kun via vår egen Facebookkanal eller nettside, www.rema.no.

Skulle du bli kontaktet utover dette bør du være skeptisk og sjekke avsenders e-post eller nettadresse. Er den utenlandsk eller ikke har noe med REMA 1000 å gjøre er det ikke en aktivitet igangsatt av oss. REMA 1000 vil aldri spørre deg om å oppgi personopplysninger, kortinformasjon eller annen sensitiv informasjon.

Vi kan forsikre deg om at slike svindelforsøk ikke har noe med REMA 1000 eller Æ å gjøre.

Jeg har trykket på eller gitt ut informasjon, hva gjør jeg?

Dersom uhellet skulle være ute anbefaler vi deg å ta kontakt med din bank eller kortutsteder for å sperre kortet ditt. Les gjerne tips på Forbrukertilsynet sine sider her. 

Under ser du noen eksempler på svindelforsøk som har blitt brukt i år:

 

 

Del artikkel