Tusen syklet med Thor Hushovd og REMA 1000

Rekordoppmøte da Sykkel-touren besøkte Trondheim lørdag 30. mai.

Glade syklister i Trondheim fikk møte Thor Hushovd.

IMG_2847

Tusen syklet med Thor Hushovd og REMA 1000! Mange av syklistene ble med på hele sykkelturen, og stilte på startstreken ved REMA 1000 Heimdal der det var underholdning og frukt før start. Sykkelturen gikk over Byåsen, videre gjennom Midtbyen og Bakklandet, og mange hengte seg på underveis. De siste 500 meterne før målgang på Lade Gaard fikk de alle minste sykle først i feltet sammen med Thor.

Det var ingen tvil om at det var mange sykkelinteresserte med på tur denne dagen og to av de yngste deltagerne var rettmessig kledd i klatre- og ledertrøye. Teodor kunne fortelle at han hadde syklet hele 1.5 mil, mens lillebror Albert ble med på barnetappen.

Teodor-og-Albert

Julie og Viktoria ville også være med Thor Hushovd på tur og hadde heiet på feltet ved REMA 1000 Stavset før de tok turen til Lade og syklet den siste etappen. Det var ingen tvil om at det smakte med is, medalje og diplom etter å ha krysset startstreken.

Julie-og-Viktoia

En som virkelig fikk utfordre Thor Hushovd denne dagen var Fredrik. På smoothiesyklene til Bama konkurrerte han med Thor om å lage den beste smoothien.  Juryen var ikke i tvil om at det var Fredrik som var den store vinneren og han ble premiert med en signert trøye. – Det var gøy å slå en verdensmester på sykkel, sa Fredrik etter at seieren var et faktum.

Smoothiekonkurranse

Sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth, kunne ikke vært mer fornøyd med dagen – Det er ingen tvil om at vi har hatt store forventinger til Trondheim, det er jo hjembyen til REMA 1000. Vi kan trygt si at trønderne har innfridd og det er helt fantastisk at så mange ble med oss på sykkeltur. Det er ingen tvil om at Trondheim lever opp til påstanden om at de er Norges sykkelby, avslutter han.

IMG_2866

Regionsdirektør i Midt-Norge, Brynjar Hovstein, var også godt fornøyd med dagen – Både kjøpmenn og regionsapparat har sett frem til Sykkel-touren lenge og vi har gledet oss til å ta med kundene på tur. Responsen har vært enorm og ikke minst har det vært et fantastisk arrangement her på Lade Gaard.

Tor-og-Thor

Dagens heldiggris var Benjamin som tok hjem hovedpremien – en reise til Tour de France med Thor Hushovd. Dessverre er han enda litt for ung til å ta turen denne sommeren, men han fikk med seg en fantastisk trøstepremie – en sykkel valgt ut av Thor. Ikke minst gledet han seg til å overraske onkelen sin med en fantastisk reise.

IMG_2977

Thor Hushovd var på sin side overveldet av responsen i Trøndelag. – Det har vært en fantastisk stemning alle stedene vi har vært innom, men det er ingen tvil om at Trondheim har vært over all forventing. At jeg skulle få med meg over tusen personer på tur var mer enn jeg turte å drømme om. Nå gleder jeg meg til å møte folket i Stavanger og på Lillehammer.

IMG_2677

Vi vil se bildene dine

Tagg bildene dine med #sykkeltour på Instagram og se de på rema.no. 1.juli trekker vi fem vinneren som får en sykkeltrøye signert av Thor. Premien leveres av Trimtex.

Om Sykkel-touren

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike. Møt opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – med TV2 i følgebilen! Alle kan være med – uansett alder og treningsgrunnlag. Med deg på her!

Del artikkel